ulotka A6 str1 4

Przedszkole bez czesnego!

Rodzice, których dzieci posiadają orzeczenie o kształceniu specjalnym z uwagi na autyzm, wydane przez poradnię psychologiczno-pedagogiczną, są zwolnieni z opłaty czesnego!

Nasza Fundacja Otwiera Oddział Niepublicznego Przedszkola „Tęczowy Promyk” przy ul. Zachodniej 2G na osiedlu Nowe Miasto w Białymstoku.

Przyjmujemy dzieci w wieku 2,5 - 6 lat!

Dlaczego warto przyjść do nas?

Ponieważ zapewniamy:

• bogaty program zajęć wspomagających wszechstronny rozwój dziecka (min. sensoplastyka, zajęcia ruchowe metodą Weroniki Sherborne, umuzykalniające, językowe, z elementami arteterapii).
  • pomoc logopedy, psychologa, dietetyka i innych specjalistów w zależności od potrzeb dziecka, w tym również zajęcia z zakresu Wczesnego Wspomagania Rozwoju realizowane w pełni wyposażonych gabinetach,
  • warsztaty dla rodziców, szkolenia i różne atrakcyjne formy wspólnego spędzania czasu dla całej rodziny.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do siedziby Fundacji Polska Edukacja im. KEN w Białymstoku przy ul. Cieszyńskiej 3A lok. 302, codziennie w godzinach 9.00 – 16.00, celem złożenia deklaracji potwierdzającej zapisanie dziecka do naszego przedszkola. Deklaracja będzie także już wkrótce dostępna w formie elektronicznej na stronie:
www.fundacjapolskaedukacja.pl

Liczba miejsc ograniczona!

Od kwietnia rozpoczynamy w naszym Przedszkolu prace adaptacyjne. Już opracowujemy projekt bezpiecznej, przyjaznej i kolorowej przestrzeni dla dzieci do zabawy i nauki. O postępach w pracach będziemy Państwa na bieżąco informować za pośrednictwem FB poradni Allegro oraz na stronie Fundacji Polska Edukacja im. KEN: www.fundacjapolskaedukacja.pl

Wzory dokumentów:

doc