Regulamin udziału i płatności szkoleń CDN

1. Osoby zainteresowane udziałem w warsztatach powinny przesłać swoje zgłoszenia na adres: e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Wzór zgłoszenia należy pobrać ze strony www.fundacjapolskaedukacja.pl, zakładka Centrum Doskonalenia Nauczycieli.

2. Po otrzymaniu informacji z potwierdzeniem terminu i godzin warsztatów przez pracownika Fundacji, uczestnik jest zobligowany do wniesienia opłaty najpóźniej do 7 dni przed datą rozpoczęcia szkolenia/warsztatu, na nr konta:

Centrum Doskonalenia Nauczycieli
Cieszyńska 3A, lok 302

3. W przypadku gdy warsztaty nie odbędą się z winy organizatora opłata zostaje zwrócona na rachunek bankowy uczestnika warsztatów. W przypadku rezygnacji uczestnika z udziału w szkoleniu/warsztatach poniesiona opłata nie ulega zwrotowi.

4. Każdy uczestnik który po ukończeniu warsztatów otrzymuje certyfikat Centrum Doskonalenia Nauczycieli potwierdzający udział w zajęciach.

5. W przypadku udziału w więcej niż jednym warsztacie lub szkoleniowych radach pedagogicznych uczestnik otrzymuje 10% rabatu na kolejne wybrane zajęcia edukacyjne w ramach CDN